Stem på årets podiumgutter

PodiumboysVi gjentar selvfølgelig fjorårets suksess med kjekke podiumgutter, og i år så har DU muligheten til å være med å stemme fram hvem som skal være så heldige å få være årets podiumgutter.

I menyen til høyre på siden her så vil du finne en knapp som heter «stem på din favoritt podiumgutt». Trykk på den, og du vil finne en presentasjon av årets hete kandidater + muligheten til å gi din stemme til den du helst vil se på podiumet under årets Ladies Tour of Norway.

Disse 8 kandidatene vil stille opp som mannekenger under moteshowet onsdag 6. mai i Tista Senter i forbindelse med lanseringsfesten (se egen nyhet for info om festen), og de stiller da samtidig til audition for utvelgelsen til årets podiumgutt.
Våre åtte kvinnelige rittambassadører vil sitte i juryen for å plukke ut sine to kandidater, og  de to kandidatene med flest antall forhåndsstemmer her på nettsidene våre vil da sammen utgjøre de fire kjekke herremenn som skal ta seg av de kvinnelige vinnerne på best mulig måte.

Stemmingen avsluttes her på nettsiden onsdag 6. mai på formiddagen, så gå inn og avgi din stemme til din favoritt så fort som mulig!