Slik følger du Ladies Tour of Norway

Vi håper selvfølgelig at du kommer deg ut for å heie på damene i årets Ladies Tour of Norway. Men om du ikke har mulighet til det, så finnes det flere måter å se tidenes første World Tour-ritt i Norge.
Blant annet sender jo TV2 direkte på hovedkanalen, samtidig som rittet går å se over hele verden.

Torsdagens prolog kan du se direkte på vår hjemmeside her www.ladiestour.no.

Streamen legges også ut på www.sport2400.com.
Det er ikke en full TV-produksjon, og grafikken er ikke fullstendig. Dessuten er det ingen TV-kommentatorer, men speakerens stemme som høres.
Du vil likevel få full oversikt over hvordan det går i den 3 km lange prologen med start og mål ved torget i Halden sentrum. Om du er på plass så vises alt også direkte på storskjerm i målområdet – det gjelder alle etappene.

Fredag, lørdag og søndag går etappene direkte på TV2 hovedkanalen med Christian Paasche og Johan Kaggestad som kommentatorer.
Sendetidene er følgende:
Fredag 18.aug. : Halden – Mysen, kl. 16:40 – 18:20
Lørdag 19.aug. : Sarpsborg – Fredrikstad, kl. 16:40 – 18:20
Søndag 20.aug. : Svinesund – Halden, kl. 13:30 – 15:20

TV internasjonelt
Om du ikke er i Norge kan du også se Ladies Tour of Norway. I Nord-Amerika er det FloSports som sitter på rettighetene.

Du finner fram til deres sendinger på følgende adresser:

Følg live på FloCycling her: http://bit.ly/2tG8xeq

 

Også i andre land kan du se LToN direkte på nettet. UCI (det internasjonale sykkelforbundet) sender fredag, lørdag og søndag direkte på sine kanaler, blant annet UCIs Youtube-kanal.

Link til UCIs hjemmeside: http://www.uci.ch/
Link til UCIs Youtube-kanal : https://www.youtube.com/user/ucichannel

Du kan også følge rittet på våre egne kanaler på nettet og i sosiale medier.
LToN på Twitter : https://twitter.com/LTour_Of_Norway
LToN på Facebook : https://www.facebook.com/ladiestour.no/
LToN på Instagram : https://www.instagram.com/ladies_tour_of_norway/

Tider for publikum
For publikum på plass er det følgende tider som gjelder:

Torsdag 17.august:
Individuell prolog i Halden sentrum. Første start kl.17,00 på torget, siste målgang straks før kl. 20,00. 3 km løype som går over havneområdet til Clas Ohlsson og tilbake. Målet er nede ved havna, straks etter at rytterne har passert Thon Hotell.

Fredag 18.august:
Første fellesstart-etappe fra Halden til Mysen, 101,5 km. Presentasjon av rytterne på torget i Halden mellom kl. 14:20 og 15:10. Starten går kl. 15:20, og rytterne forventes til den avsluttende runden på Mysen mellom kl. 17:21 og 17:32. Etter tre avsluttende runder i Mysen sentrum er målgangen utenfor Festiviteten beregnet til mellom kl. 17:48 og 18:02.

Lørdag 19.august:
140,1 km mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Starten går fra Hafslund Hovedgård. Her presenteres rytterne mellom kl. 13:20 og 14:10. Starten går kl. 14:20, og målgangen er på Tollbodbrygga i Fredrikstad der du kan oppleve den store Idrettsfesten for flere store arrangement i jubileumsbyen denne dagen. Rytterne kommer inn i den avsluttende runden mellom kl. 17:08-17:24. Også her er det tre runder til slutt, og målgangen forventes å bli mellom kl. 17:46-18:05.

Søndag 20.august:
Siste etappe er også den lengste med sine 15966 km. Starten går på den gamle Svinesundsbroa, og målgangen er i Halden sentrum på samme sted som torsdagens prolog. Rytterne presenteres mellom kl. 10:10 og 11:00. Starten går kl. 11:10, og de kommer inn i runden i Halden mellom kl. 14:28-14:48. Målgangen skjer i tidsrommet kl. 15:04-15:28.
All informasjon om tider, kart og annen nødvendig informasjon om rittet finner du i den tekniske guiden som ligger her på hjemmesiden til LToN.

Informasjon til media
Mediasjef er Kjell-Erik Kristiansen (kjellerik@me.com), og vi har også en internasjonal pressesjef – Niels Goudriaan (niels@nmgproductions.nl).

Media kan akkreditere seg gjennom å sende en e-post til Henriette Amundsen:
henriette.amundsen@teknotherm.no.

Internasjonal media kan akkreditere seg ved å sende en e-post til Niels Goudriaan.
Spørsmål kan stilles til Kjell-Erik Kristiansen, tlf. +47-46 54 28 20.

Foto: Atle W. Larsen/Halden Arbeiderblad

Pressesenter blir på Thon Hotell i Halden, men det vil finnes subpressesenter med internett-muligheter på alle målplassene. I Halden er dette samme sted som hovedpressesenteret.
På Mysen er pressesenteret på Kulturtorget, og i Fredrikstad er pressesenteret like bak målet på Tollbodbrygga (se skilt).

Akkreditering kan du hente på løpskontoret på Thon Hotell i Halden. Hvis du sender en e-post på forhånd så kan vi også bringe dine akkreditering til starten på de forskjellige etappene.