Planleggingen av LToN 2019 er godt i gang!

Kalenderen sier at det fortsatt er et halvt år igjen til årets utgave av Ladies Tour of Norway, men det er ingen grunn til å ligge på latsiden av den grunn. Det er mye som må planlegges og avklares i god tid, og alt dette er vi godt i gang med allerede.

Nylig var det duket for det første felles møtet i 2019 for medlemmene i organisasjons-komitéen, og det ble et konstruktivt og informativt møte på Thon Hotell i Halden – et av våre tre samarbeidshotell, for de vel rundt 15 personene som inngår årets arrangørstab. Noen nye fjes har også kommet inn i komitéen fra i fjor, og disse skal også settes inn i sine arbeidsoppgaver og konseptet som helhet så fort som mulig.

Løypene med start- og målbyer er nå relativt fastspikret, og vi kan love at det kommer til å bli 4 flotte og spektakulære etapper under årets ritt.
Selve presentasjonen av løyper og vertskapskommuner kommer i april måned, men vi kan allerede nå røpe at her vil det bli mye å glede seg til!

Alle store arrangementer med en viss respekt for seg selv har jo også egne lanseringsfester, og LToN er intet unntak. Også i år kommer vi til å arrangere en lanseringsfest for rittet, og denne blir høyst sannsynlig en gang i løpet av mai måned.

Årets organisasjonskomitè

Så det er bare å følge med framover for informasjon og nyheter angående årets Ladies Tour of Norway – fortsatt Skandinavias eneste etapperitt på sykkel med WorldTour-status!