Marius styrer alle skiltene

Marius Jørgensen er mannen som har stålkontroll på alle skilter som skal på plass under årets LToN. Med to fulle lastebiler og mange medhjelpere er han en ytterst viktig mann i organisasjonen som area manager.
Og Marius er bra – så bra at han har samme jobb også på VM i Bergen i september!

MARIUS JØRGENSEN er nummer 1 når det gjelder skilting, parkering, strøm, internett og alt som har med arenaene å gjøre. Han gjør samme jobb for VM i Bergen. Foto: KJELL-ERIK KRISTIANSEN/sweski.com

Men der skal vi opp med over 40 km med gjerder langs løypene. De fyller tre store FjordLine-ferger fra Danmark, forteller den Asker-baserte trønderen som de siste ukene har pendlet som en yo-yo mellom Øst- og Vestlandet.

Nå er det Ladies Tour of Norway som gjelder, og under onsdagskvelden ankom alt av skiltmateriell som skal brukes under de fire dagene som rittet avholdes.

Men for Marius Jørgensen begynte jobben for mange måneder siden. Han har vært på flere befaringer på alle plasser der rittet drar fram. Det handler ikke bare om skilt, men også om strøm, internett og parkeringsmuligheter. I dag er kravene store til et arrangement på World Tour-nivå.

Etter fjorårets LToN tok Marius en sjanse og sa opp sin faste jobb for å drive som ”skiltgeneral” i Østfold og Bergen. Nå håper han at arbeidet skal gi nye muligheter også i tiden etter disse to store eventene.

DET ER HAUGEVIS med skilt som skal ut på veiene hver eneste dag. Foto: KJELL-ERIK KRISTIANSEN/sweski.com

Og visst blir det bra. Marius Jørgensen er en mann som setter sin prestisje i at de arrangementer der han har ansvaret skal bli det lille hakket bedre enn alle andre slik at folk husker dette også i framtiden.

Det er ingen vits i å ringe Marius de nærmeste fire dagene. Han jobber i stort sett døgnet rundt, og det er godt at ingen sjekker hvor mye han egentlig legger ned i tid denne uka. Der blir nok de fleste arbeidsmijølover brutt…

DET ER HAUGEVIS med skilt som skal ut på veiene hver eneste dag. Foto: KJELL-ERIK KRISTIANSEN/sweski.com