LToN og Jensen & Scheele samarbeider med Team Hitec Products

Vi ønsker å støtte norsk kvinnesykkel og har sammen med vår bilpartner i alle år, Jensen & Scheele Bil, inngått en avtale med Norges første og eneste profesjonelle sykkellag for kvinner, Tem Hitec Products. Teambilen ble overlevert forrige uke og vi skal sammen spille hverandre gode i 2021.

Vi ønsker å synliggjøre Ladies Tour gjennom hele året og samtidig bidra til å støtte og styrke norsk kvinnelsykkel, sier rittdirektør Roy Moberg. – Team Hitec har vært Norges flaggskip innen kvinnesykkel i mange år, og vil være gode LTON ambassadører gjennom året. Vi ser frem til å knytte ennå sterkere bånd både til laget og rytterne på laget.

Team Hitec og Karl Lima (midten) klar for ny sesong med splitter ny Volvo V60 Hybrid, levert av Jensen & Scheele Bil (Kjell Åge Holter, høyre) med god drahjelp fra LToN (Roy Moberg, venstre) Foto: Jensen & Scheele Bil

– Sammen med vår dedikerte samarbeidspartner, Jensen & Scheele, har vi sydd sammen en avtale som gjør det mulig for Team Hitec å benytte seg av det ypperste som finnes av kjøreglede og komfort til ritt og representasjon. En splitter ny Volvo V60 Hybrid med 344 hk under panseret med alt tenkelig teknisk utstyr må være den flotteste teambilen som går på norske veier, sier Moberg.

Jensen & Scheele har vært vår partner på biler siden oppstarten av LTON i 2014. Vi er både stolte og ydmyke i forhold til dette samarbeidet, som nå også omfatter en bilavtale med Team Hitec. Årets bilpark knyttet til World Tour rittet i august vil for øvrig være flottere enn noen gang. Med ca 30 splitter nye XC40 elektriske biler i operasjon til ulike transport behov knyttet til sykkeluken vil både vi, Jensen & Scheele og Volvo være godt synlige. Det er bare å glede seg, avslutter Moberg.