Lanseringsfest for LToN18 30. mai

Ladies Tour of Norway inviterer til Lanseringsfest onsdag 30. mai kl 17:30 med et forrykende show på Brygga Kultursal i Halden. Det blir en herlig blanding av sykkel i verdensklasse, interessante foredrag med fokus på store arrangementer og variert underholdning fra scenen.

Ladies Tour of Norway arrangeres 16. – 19. august med World Tour ritt-status for andre gang i 2018. LToN er det eneste World Tour-rittet i Norge, og vi er stolte av å kunne presentere årets rittkonsept hvor vi legger vekt på å involvere og bruke så mye av fylket som mulig. Med både internasjonale og nasjonale Tv sendinger «live» så er det blitt prestisje å bli vertskapskommune for LToN og det er vi veldig glade for. Til sammen besøker LToN ca. 20 kommuner på sine etapper, inkludert våre svenske nabokommuner.

Vi får alle de beste lagene i verden på start i år også, og Roy Moberg i LToN kan garantere et startfelt som man sjelden opplever maken til, VM inkludert.
Vi samarbeider veldig godt med mange ulike kulturaktører i Østfold og i tillegg til å presentere årets World Tour-konsept så ønsker vi å vise fram litt av det rike kultur- og arrangementslivet vi har i fylket og våre vertskapskommuner denne kvelden. Kvelden blir en hyllest til alle små og store arrangementer i Fylket sier en entusiastisk Roy Moberg på vegne av Ladies Tour of Norway.

Blant annet får vi besøk av Allsang på Grensen, Staysman, Per Kristian Grytdal (PK) fra NRK Super sin TV-serie «Barn ingen adgang!» (se link her), presentasjon av Sykkelparkprosjektet #sykleglede, som vi gjør sammen med Inspiria Science Center i Sarpsborg, og flere lokale gode artister som skal underholde fra scenen.
Konferansier blir velkjente Kjell Erik Kristiansen.

Store arrangementer har et enormt potensiale og skaper store positive synergier i samfunnet. Vi har invitert både Arctic Race, Tour of Norway og O-VM 2019 til å fortelle om sine konsepter og erfaringer. Johan Kaggestad vil holde et eget foredrag med tittelen «Store arrangementer – en gave til regionen og folkehelsen». Det er sjelden vi greier å samle så mye kompetanse og erfaring innen store idrettsarrangementer samme kvelden, sier Moberg.

Ladies Tour blir bare større og større og vi gleder oss til å presentere årets konsept som inneholder en rekke godbiter og også et par nyheter av nasjonal interesse, avslutter Moberg.

Umiddelbart før lanseringsfesten arrangeres det en Sykkel – og O-park på Halden Torg for barn og unge med start kl 15:30.

LToN har for øvrig sammen med Inspiria Science Center i Sarpsborg utviklet en Sykkelpark. Denne har et stort skolearrangement samme dag, dvs. onsdag 30 mai på formiddagen, se egen sak her på hjemmesiden.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Kjell Erik Kristiansen på tlf 465 42 820 eller Roy Moberg på tlf 906 49 339 eller e-mail roy@lton.no.

For gratis billetter til lanseringsfesten – gå inn på på linken her for å registere deg!