Ladies Tour of Norway samarbeider med Spring Media i 2020

Ladies Tour of Norway – et World Tour-arrangement for kvinneeliten i landeveissykling – samarbeider med Spring Media i den syvende årlige konkurransen som foregår mellom 13. til 16. august 2020. Spring Medias rolle som mediepartner innebærer produksjon og distribusjon av arrangementet til tv-markeder over hele verden.

World Tour-rittet på sykkel, som i hovedsak arrangeres i Østfold, består av fire etapper på nærmere 550 kilometer totalt, og strekker seg over et større område enn tidligere, inkludert en etappe med start i Strømstad i Sverige. Ladies Tour of Norway har etablert seg som en av de ledende og mest innovative kvinnelige sykkelkonkurransene i verden og tar stadig nye steg i sin utvikling.

Arrangøren, som består av en god mix av medarbeidere med solid erfaring fra flere store UCI-ritt i Norge, vertsklubben Halden CK og andre entusiaster som er ivrige etter å fremme kvinnesykling, beskriver en ekstrem global interesseøkning for 2020-utgaven.

I konkurrensen kommer alle World Tour-lagene til å delta, i tillegg til fjorten lag som ligger høyest på Union Cycliste International (UCI) sin rankingliste. Ladies Tour of Norway garanterer dermed en startliste som er unik i forhold til de fleste andre konkurranser verden over. Det nederlandske trekkplasteret Marianne Vos (team CCC-Liv) har toppet pallen de seneste tre årene, men større variasjon i etapper og utfordrende terreng gir rom for en utfordrer.

Roy Moberg, Rittdirektør, Ladies Tour of Norway kommenterer:
– Vi ser at interessen for Ladies Tour er stadig økende internasjonalt og vi synes det er spennende å innlede et samarbeid med Spring Media som mediepartner. Vi har forventninger til at samarbeidet kan gi oss bedre fotfeste internasjonalt gjennom en mer omfattende global distribusjon, samtidig som vi opprettholder en nasjonal distribusjon av god kvalitet. Spring Media er innovative i sine valg av løsninger, ikke minst med tanke på utvikling av digitale plattformer. Vi ønsker å være innovative i forhold til hvordan vi utvikler vår tv-produksjon, både med hensyn til bærekraftige produksjonsløsninger og i forhold til å attrahere oss yngre målgrupper gjennom digitale flater.

Hans Svelander, Partner hos Spring Media, kommenterer:
– Vi er glade for å jobbe med Ladies Tour of Norway – et veldig populært arrangement med et enormt potensial på den internasjonale scenen. Samtidig som Touren styrker sin posisjon i regionen, vil vårt team sette sammen et high-end produkt både for den nasjonale kringkasteren og nye internasjonale samarbeidspartnere.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Hans Svelander | Partner, Spring Media | hans.svelander@springmedia.se

Om Spring Media
Spring Media er et internasjonalt byrå for sportsmedier som leverer distribusjon av medierettigheter samt digitale, produksjons-, distribusjons- og konsulenttjenester for sportsbegivenheter. Selskapet har en global rekkevidde med hovedkontor i Stockholm og regionale kontorer i Frankrike, Storbritannia, Tyskland og Mexico. Spring Media eier, forvalter, produserer og distribuerer over 5000 timer med live-sport årlig til over 300 kringkastere over hele verden. Mer informasjon på www.springmedia.se