Ladies Tour of Norway på digital konferanse i regi av Visit Värmland

I dag har Ladies Tour of Norway blitt promotert på den digitale kunnskaps- og inspirasjonskonferansen for bedrifter, foreninger og kommuner i svenske Värmland.
Som èn av de spesielt inviterte foreleserne på denne konferansen fikk dermed Roy Moberg muligheten til å dele sine erfaringer fra Ladies Tour of Norway for å inspirere, og også selv få inspirasjon for å skape nye arenaer og samarbeidsformer koblet til arrangementsutvikling.

Visit Värmland er det offisielle markedsføringsselskapet og det samlende organet for alle bedrifter, foreninger og kommuner som jobber med besøksnæring i svenske Värmland. De jobber sammen for å styrke og utvikle denne næringen, og i dag så arrangerte de denne digitale konferansen kalt «Framtidens vinnande evenemang» – en kunnskaps- og inspirasjonskonferanse for bedrifter, foreninger og destinasjoner som jobber med arrangementer.
Temaet for konferansen var «hva kreves av fremtidens vinnere innenfor arrangementssatsninger», og stikkord var bl.a. holdbarhet, lønnsomhet, langsiktighet, mål, strategier, inkludering og samarbeid.

De inviterte foreleserne kom bl.a. fra Svenska Riksidrottsförbundet/Centrum för idrottsevenemang, Göteborg & Co, Innovasjon Norge samt fra ETOUR turismforskningscentrum, i tillegg til diverse eventarrangører fra Värmland og Østfold som skulle dele med seg sine erfaringer rundt det å jobbe med inkludering, samarbeid, lønnsomhet, mål og langsiktighet.

Og ekstra morsomt var det da at som en av disse arrangørene var Ladies Tour of Norway ved daglig leder Roy Moberg invitert til å både fortelle om hvordan dette arrangementet på kort tid har vokst til å bli et av WorldTour-sirkusets beste og mest populære sykkelritt,, og i tillegg være med på en paneldebatt etterpå hvor både programlederne og publikum kunne stille spørsmål.

Hvis du vil se hele konferansen i opptak, så kan du se den her:

https://www.visitvarmland.org/sv/framtidens-vinnande-evenemang-sandning