LADIES TOUR OF NORWAY OG COVID-19 SITUASJONEN

UCI har nå sluppet den reviderte 2020-kalenderen for UCI Women’s World Tour. På kalenderen så står det at Ladies Tour of Norway 2020 skal arrangeres fra 13. til 16. august som opprinnelig planlagt. Men pga. restriksjoner i Norge, så er det fremdeles noen utfordringer å ta hensyn til.

Begrensningene i alle arrangementer i Norge som samler flere enn 500 personer er utvidet til å gjelde til og med 1. september. Dette er en begrensning som fremdeles gir oss muligheten til å arrangere rittet, men da uten tilskuere.
Regjeringen har nå sluppet en oppdatert tidslinje som gjelder restriksjoner for sport og kulturarrangementer, og denne gir oss fremdeles håp. Men restriksjoner ang. sosial distansering, grensekontroll osv. gjør arrangementet fremdeles utfordrende.

Men planleggingen av Ladies Tour of Norway 2020 fortsetter ufortrødent, og vi håper å kunne få et klarere overblikk over situasjonen i løpet av et par uker.

Vi kommer selvfølgelig til å holde dere oppdatert om situasjonen, og håper fremdeles på å kunne arrangere ritt i august!

Her finner du artikkelen fra UCI.