LADIES TOUR OF NORWAY STØTTER BARN MED KREFT VIA TEAM RYNKEBY

Ladies Tour of Norway har nå tegnet en sponsoravtale med veldedighetssykkellaget Team Rynkeby, som hvert år sykler til Paris med det formålet å samle inn penger til kreftsyke barn og deres familier. Pengene samles blant annet inn via midler fra velvillige sponsorer.

Når 1.750 mosjonsryttere og 450 hjelpere fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøyene og Island til sommeren setter kursen mot Paris til fordel for kampen mot barnekreft, er det nå med støtte også fra Ladies Tour of Norway.

Vi har tidligere år også hatt samarbeid med Team Rynkeby og Barnekreftforeningen gjennom våre barneritt hvor halvparten av startkontingenten går til dette gode formålet. Dette samarbeidet fortsetter selvfølgelig også i år, men vi har da også inngått en bronsesponsoravtale med Team Rynkeby i tillegg.

Ladies Tour of Norway er stolte av å kunne bidra og samarbeide med et så viktig prosjekt som dette er, og vi håper så mange barn som mulig vil være med på de forskjellige barnerittene som blir arrangert rundt om i fylket i ritthelgen, slik at mest mulig inntekter kan gå videre direkte til Barnekreftforeningen, sier rittdirektør for LtoN Roy Moberg.

I 2016 hadde Team Rynkeby hele 5 500 sponsorer som bidro med enten penger eller naturalier til prosjektet. Dermed kunne Team Rynkeby donere 76,9 millioner norske kroner til bekjempelse av barnekreft i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Færøyene.

Team Rynkeby er drevet på frivillig basis, noe som betyr at de får sponset en stor del av nødvendighetene som trenges til turen, blant annet biler, drivstoff, mat og drikkevarer. Dessuten dekker deltakerne selv sine utgifter.

Team Rynkebys hovedsponsor Rynkeby Foods A/S dekker hovedkostnadene til prosjektet, noe som innebærer at 100 prosent av de innsamlede midlene går videre til barnekreft-organisasjonene som de samarbeider med i henholdsvis Norge, Danmark, Sverige, Finland, Færøyene og Island.

Sjekk ut hjemmesiden deres www.team-rynkeby.no for ytterligere informasjon.