Ingvild i toppform foran Horten-etappen

Ingvild Gåskjenn gleder seg stort til første etappe av årets Ladies Tour of Norway. Målgangen er nemlig i hennes egen hjemby Horten der hun får mange fans langs veiene. Og hun er i toppform foran rittet, for nylig ble det karrierebeste i Frankrike.

Med 3. plass både på en etappe og sammenlagt i Kretz Breizh i Bretagne markerte Hortens-jenta seg kraftig, og Hitec-Products-rytteren har en sterk spurt som bør passe godt i avslutningen på første etappe i Horten.

3. plassen sammenlagt og det samme i det første av de to løpene er nok det beste jeg har prestert som syklist så langt, sier Ingvild til lokalavisen Gjengangeren.
– Formen er bra, og det er tydelig at den type spurt i slakk motbakke passer meg bra. Det var snakk om et proffrit tv med ganske bra deltakelse.

Pallplassene i Frankrike ble fulgt opp med en 3. plass også i Norgescupen i Stjørdal der hun var best i hovedfeltet bak utbryterne Vibeke Lystad fra Grimstad og lagvenninnen Ingrid Lorvik i den norske mestertrøya av året.
21-åringen har det tydeligvis med å hente 3. plasser i år. Det ble også bronse i NM på Ringerike denne sesongen.

Nå venter Ingvild på Ladies Tour of Norway som alltid er et høydepunkt i sykkelsesongen for de norske damene. Ifjor fikk hun bare to etapper og kom aldri til start på 3.etappe. I år er ambisjonene høyere.