Hitec-jentene imponerer i Kina

CHARLOTTE BECKER (t.v.) og Emilie Moberg spruter champagne i henholdsvis ledertrøya og poengtrøya etter to etapper av Tour of Zhoushan i Kina. Til høyre russiske Lelizaveta Oshurkova som har klatretrøya.

Vårt norske profflag Hitec Products imponerer fortsatt stort i Kina. På den 2.etappen av Tour of Zhoushan (UCI 2.2) vant lagets tyske Charlotte Becker, som også tok over den gule ledertrøya totalt.
Haldens Emilie Moberg har poengtrøya og ligger på 3.plass sammenlagt.

Rittets andre etappe var den hardeste av totalt tre etapper. 83,7 km med mye kupering, og to ryttere rev seg løs fra feltet. Charlotte Becker fikk med seg russiske Anastasia Iakovenko, og i mål var de to 48 sekunder foran feltet, med Hitec-rytteren først over målstreken.

I hovedfeltet spurtet italienske Siona Frapporti inn som nr. 5 og Emilie Moberg som nr.6. Det betyr at etter Becker og Iakoveno i sammendraget så er Emilie på en flott 3.plass, bare 48 sekunder etter. Frapporti ligger på en 6.plass, og Hitec Products leder lagkonkurransen på samme tid som det russiske landslaget.

Emilie Moberg sykler siste etappe i den lilla poengtrøya, der har hun et poengs ledelse på italienske Ilaria Sanguineti fra Bepink-laget.

Hitec-lagets flotte resultater denne sesongen har økt interessen for Ladies Tour of Norway i Østfold i dagene 17.-20.august. Hit kommer hele verdenseliten, det er første gangen LToN inngår i damenes World Tour.