Frank fikser LTON-bilene

I disse dager ruller over 20 Volvo-biler i fineste Ladies Tour of Norway-skrud. Frank Kildebo er mannen som holder orden på biler, sjåfører og det meste som har med transport å gjøre i rittet. Det er en betydelig større oppgave enn de fleste tror, men Frank har full kontroll.
Det finns et skjema for alt, bruker han å si:)

FRANK KILDEBO har full kontroll på de offisielle bilene til rittet. Foto: Kjell-Erik Kristiansen/sweski.com

For skjemaer er noe Frank har nok av. I dag kreves det UCI-lisens for å kjøre bil i kolonnen på et så stort ritt som LToN. Dessuten skal mye registreres, og da er det godt med en mann som har kontroll på sine skjemaer…

Bilene kommer fra våre gode samarbeidspartner Jensen & Scheele i Halden og Bilbutikk 1, og de aller fleste skal gå i kolonnen som følger rittet. Det er alt fra dommere og rittledelse til presse og VIP som trenger bil, så totalt blir det altså over 20 biler.

Nytt i år er at de har rittets løype på bakdørene, noe som gjør bilene ekstra fargesprakende. Så de fleste kommer helt sikkert til å merke seg bilene som ruller rundt på veiene i Østfold denne uka.

LØYPA står nå på en av dørene på hver side av bilene. Det er nytt i år. Foto: Kjell-Erik Kristiansen/sweski.com

Og når rittet er slutt skal de leveres tilbake til Frank Kildebo.
Han har nemlig et skjema for det også…

BILENE skal brukes av personer med forskjellige oppgaver. Her er bilen til den tekniske direktøren. Foto: Kjell-Erik Kristiansen/sweski.com