Bli kjent med rittambassadør Thea Thorsen

Personfakta


TheaThorsenNavn:
 Thea Thorsen
Alder: 23 år
Sivilstatus:
Fødested: Hønefoss
Bor i dag: Oslo
Klubb: Ringerike SK
Team: Team Hitec Products
Yrke/utdannelse: Går på Norges Idrettshøgsole, studerer idrettsbiologi

1. Ditt beste sykkelminne i 2014?
– 2014 var et tungt år hvor jeg slet med utbrenthet. Så ingen konkret «beste sykkelminne», men Tour de Bretagne med Team Hitec Products hvor vi hadde en veldig bra laginnsats og endte med å vinne sammenlagt var gøy!

2. Ditt verste sykkelminne i 2014?
– 2+14 var som sagt et litt dårlig år for min del, og jeg sitter igjen med flere dårlige minner, men jeg er på vei tilbake og ser fram til å komme sterkt tilbake i 2015-sesongen.

3. Hva er dine karrieremål på sykkel?
–  Medalje i VM og OL. Når vi har fått VM til Bergen i 2017, så hadde en topp plassering der vært utrolig gøy! Og vinne vårklassikerne Omloop Het Niewsblaad og Ronde Van Vlaanderen.

4. Hva var dine erfaringer med Ladies Tour of Norway i 2014?
– Utrolig bra stemning i Halden sentrum, både på prologen og 1 etappe. Utrolig gøy å se mye folk som kom for å heie oss fram! Arrangøren for LToN bør også være stolte over hvor bra arrangement de fikk til! Veldig bra organisert og profesjonelt!

5. Hva forventer du deg av Ladies Tour i 2015?
– Jeg vet hvor dyktige folkene er som sitter bak dette rittet, så jeg tror det kommer til å bli enda bedre i år enn i fjor. Jeg håper selvfølgelig på like mye folk i Haldens gater som det var i 2014.

6. Hvor er du om 10 år?
– Vanskelig å si. Mulig at jeg fortsatt sykler. Ellers driver jeg med videre utdanning og vil stifte familie.