Bli kjent med rittambassadør Sara Olsson

Personfakta

Sara-2Navn: Sara Olsson
Alder: 25 år
Sivilstatus: Singel
Fødested: Henån, Orust
Bor i dag: Henån,, Orust
Klubb: Uddevalla CK
Team: Matrix Fitness Pro Cycling
Yrke/utdannelse: Heltids syklist

1. Ditt beste sykkelminne i 2014?
– Kortbane SM där jag gick solo nästan från start och vann min första elit titel

2. Ditt verste sykkelminne i 2014?
– Bira i Spanien var en tuff helg på flera sätt

3. Hva er dine karrieremål på sykkel?
– Jag vill bli så bra jag kan och kunna slåss om medaljer på mästerskap

4. Hva var dine erfaringer med Ladies Tour of Norway i 2014?
– Det var helt klart mitt favoritlopp 2014, otroligt bra organiserat och fantastiska banor på för mig kända vägar nära hemma

5. Hva forventer du deg av Ladies Tour i 2015?
– Jag förväntar mig ännu en folkfest, likt 2014!g.

6. Hvor er du om 10 år?
– Om 10 år är jag 35år och har lagt ner min karriär på cykeln. Jag har förhoppningsvis nått de målen jag har och jobbar på något sätt vidare med cykel vid sidan av. Jag ser gärna att jag jobbar med något som har med inredning att göra.)

Sara’s svenske moderklubb Uddevalla CK arrangere på selveste 17. mai et mosjonsritt på sykkel  hvor løypa går langs de idylliske Dalslänskä landeveiene. Det finnes forskjellige løypealternativer for enhver smak, så hvis man ikke er så interessert i å feire den norske nasjonaldagen, så er dette rittet et godt alternativ!

Nærmere informasjon finner du på linken her.