Bli kjent med rittambassadør Ingvild Gåskjenn

Personfakta

Ingvild3Navn: Ingvild Gåskjenn
Alder: 18 år
Sivilstatus: I et forhold
Fødested: Tønsberg
Bor i dag: Horten
Klubb: Horten & Omegn Cykleklubb
Team: 
Yrke/utdannelse: Elev ved Wang Toppidrett Tønsberg

1. Ditt beste sykkelminne i 2015?
– Det beste minnet fra 2015 må bli da jeg vant NM-fellesstarten i Lillehammer, men jeg må også si at det var en utrolig opplevelse å kjøre VM i Richmond

2. Ditt verste sykkelminne i 2015?
– Det blir vel kanskje Hvarnesetappen på Roserittet. Året før var skuffende da jeg veltet på den etappen, og jeg gledet meg til å ta revansje i denne løypa som egentlig passer meg som syklist veldig godt. Dessverre viste det seg at jeg hadde en av årets dårligste dager på sykkelen, noe som var utrolig kjedelig

3. Hva er dine karrieremål på sykkel?
– Målet er å en dag stå på toppen av pallen i VM

4. Fortell om dine opplevelser med Ladies Tour of Norway?
– Ettersom jeg fortsatt er junior har jeg aldri hatt muligheten til å delta, men det er utrolig kult at vi har fått et så stort dameritt til Norge! Jeg tror også det er veldig positivt for kvinnesykling i Norge. Rittet fremstår som veldig bra!

5. Hva forventer du deg av Ladies Tour i 2016 og for fremtiden?
– Jeg tror det kommer til å bli et kjempearrangement! Jeg er også spent på utviklingen av rittet i årene som kommer, og ser ikke bort ifra at Ladies Tour of Norway får World Tour status i 2017, noe som hadde vært utrolig kult.

6. Hvor gjør du om 10 år?
– Forhåpentligvis satser jeg for fullt, og har oppnådd gode resultater. Håper jeg får kjøre på et bra lag og drive med det jeg liker aller best, nemlig å sykle.