Bli kjent med rittambassadør Ingrid Lorvik

Personfakta

Ingrid-Lorvik-CV-Victoria_2

Navn: Ingrid Lorvik
Alder: 29 år
Sivilstatus: Singel
Fødested: Trondheim
Bor i dag: Heimdal
Klubb: CK Viktoria
Team: CK Viktoria
Yrke/utdannelse: Bachelor i idrett/journalist

1. Ditt beste sykkelminne i 2014?
– Tour de Feminim i Tsjekkia med CK Viktoria og NM Lagtempo og fellesstart

2. Ditt verste sykkelminne i 2014?
– VM-uttaket

3. Hva er dine karrieremål på sykkel?
–  Bli så god som mulig og få ut potensialet mitt. OL i Rio og VM i Bergen er store mål.

4. Hva var dine erfaringer med Ladies Tour of Norway i 2014?
– Et veldig bra arrangement og moro at flere av verdens beste sykkellag valgte å turen til Norge. Stor opplevelse å få sykle mot flere av de aller største stjernene, selv om jeg var veldig skuffet over egen innsats. Satser på å komme sterkt tilbake i år:)

5. Hva forventer du deg av Ladies Tour i 2015?
– En skikkelig sykkelfest i utfordrende løyper med flere av verdens beste lag til start. Jeg håper Ladies Tour of Norway 2015 blir nok en opplevelsesrik sykkelhelg med høy fart, tøffe og spennende konkurranser, og  god stemning!

6. Hvor er du om 10 år?
– Om 10 år ser jeg for meg at min aktive karriere er over og at jeg jobber som lærer ved en videregående skole med unge og lovende syklister.