Båttur på Haldenvassdraget

Tirsdag 15. august arrangeres det i LToN-regi en eksklusiv båttur på Haldenvassdraget, og dette er en unik mulighet til å vise frem dette vassdraget og alt det har å by på for hele verden.

Arrangementet er i utgangspunktet et lukket arrangement for ryttere, lag, media og andre inviterte gjester. Det blir en spektakulær konvoi der våre gjester vil benytte DS Turisten og MS Brekke, mens også båtene DS Tryg og MS Thor kaster loss sammen med oss fra Tangen Brygge kl. 17.00 på tirsdag. En historisk begivenhet som vi neppe har sett maken til før.

Vi får flere henvendelser i forhold til å følge konvoien med egen båt, og vi oppfordrer alle med egen fritidsbåt eller lignende å bli med oss på turen opp til Brekke Sluser. Jo flere som møter opp jo bedre er det, tenk hvilke fantastiske TV bilder det vil bli å se en liten armada av båter tøffe oppover vårt vakre vassdrag.

Brekke sluser vil være turens «base camp».  Her vil det bli servert nygrillet laks med mye godt lokalt tilbehør. Det vil også være pressekonferanse, trekkspillmusikk og underholdning. Ta turen opp til Brekke sammen med oss, enten det måtte være i båt eller bil!