Åpen samling for alle sykkelinteresserte jenter

Er du jente mellom 12 og 20 år som er nysgjerrig på sykkelsporten? Eller er du allerede en del av den, men vil lære mer? Ønsker du deg en ny, sporty og sosial hobby? Da er Fredriksten festning i Halden stedet å være for deg 20. og 21. mars!

Kvinnesykling i Norge og internasjonalt er på vei opp, men det er fortsatt dessverre en stor forskjell i antall gutter og jenter som deltar i sykkelsporten, og gutta er i klart overtall. Det er også et stort flertall av menn som innehar lederstillinger, dommerverv, trenerjobber osv. innen denne sporten.

En av de som har vært en del av sykkelsporten og norsk kvinnesykling i over 15 år er Haldens egen Emilie Moberg, og hun, i samarbeid med Halden Cykleklubb har nå tatt initiativet til å få enda flere jenter til å bli interessert i denne fascinerende sporten. De arrangerer nå en egen åpen jentesamling på Fredriksten Hotell / Fredriksten festning i Halden 20. og 21. mars hvor alle sykkelinteresserte jenter mellom 12 og 20 år inviteres til en samling hvor både interessante foredrag og informasjon, morsomme både innen- og utendørs aktiviteter + sosial hygge og mat står på planen.

Hele samlingen er GRATIS, takket være gode samarbeidspartnere, og du finner komplett program og ytterligere praktisk informasjon om samlingen her.

Få med deg en venninne eller ti og bli med du også da vel!
#rideandsmile #womencycling